Τι είναι ακριβώς τα Clicky Tiles? – Clicky Tiles GR
Menu
Καλάθι 0

Τι είναι ακριβώς τα Clicky Tiles?

Post από Nikos Levogiannis στις

Γεια σας!

Νίκος & Ράνια εδώ! Είμαστε οι υπεύθυνοι για αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι.
Είμαστε μια οικογένεια με 4 παιδιά, 3 αγόρια και ένα μικρό κοριτσάκι. Αυτό είναι το κοριτσάκι στη φωτογραφία είναι 1,5 έτους και παιζει clicky tiles με τα αδέρφια της. Τη φωτογραφία αυτή τη βρήκα κατά λάθος και σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλή για να δείξει την αξία αυτού του παιχνιδιού.

 ένα μικρό κορίτσι 1,5 έτους παίζει clicky tiles  με τα 3 αδέρφια της

Γιατί όμως ακριβώς πιστέυουμε στην αξία των clicky tiles?

1. Ο ήχος! Κλικ, συνδυάζεται καθώς παίζει το παιδί με το επιτυχημένο εγχήρημα να "κολλήσει" δυο μαγνητικά πλακάκια. Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα να περάσει στη φύση του παιδιού, ότι πετυχαίνει πράγματα.

Επίσης, συνδυάζει και τον ήχο Κλικ, με την επιτυχία.

2. Χρώματα. Τα clicky tiles έχουν καταπληκτικά, φωτεινά χρώματα, που διεγείρουν τον εγκέφαλο του παίκτη.

2. Φαντασία. Η ενασχόληση του παιδιού με τα μαγνητικά πλακάκια clicky tiles, ενδυναμώνει και καλλιεργεί την φαντασία του. "Χτίζοντας" σπίτια, γεωμετρικά σχήματα, πίστες αυτοκινήτων, ντόμινο, και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, το παιδί βάζει την φαντασία του να λειτουργήσει..

 3. Διαχρονική Αξία. Ένα παράδειγμα που δείχνει τη διαχρονική αξία των clicky tiles, για εμάς, είναι τα παιδιά μας. Τα έχουμε παρακολουθήσει να το παίζουν μέσα στα χρόνια, σε διάφορες ηλικίες, και είναι καταπληκτικό το ότι, ακόμα και τώρα, (τα παιδιά μας αυτή τη στιγμή, είναι 3, 7, 9 και 11 ετών) συνεχίζουν να παίζουν με αυτά με τον ίδιο ενθουσιασμό ενώ παράλληλα βρίσκουν νέους τρόπους να τα χρησιμοποιούν.

.. και να μη ξεχάσουμε και το σημαντικότερο, γιατί ένα παιχνίδι είναι πάνω από όλα .. ένα παιχνίδι, το

4. Γέλιο. Παίζοντας αυτό το παιχνίδι γελάς πραγματικά. Αν έχετε δει το βίντεο όπου το ένα μας παιδί χτίζει ένα κτίριο και μετά πηδάει πάνω του και το διαλύει γελόντας..

Ελπίζουμε τα clicky tiles να σας εμπνεύσουν και εσάς και τα παιδιά σας, όπως συνεχίζουν να μας εμπνέουν και εμάς καθημερινά.

Αν θέλετε να δείτε και να πάρετε ιδέες πως παίζονται, τότε μπορείτε να επισκευτείτε το youtube channel μας εδώ clicky tiles youtube. Εκεί θα δείτε βιντεο σαν το παρακάτω με τον μικρό ορφέα:
https://www.youtube.com/watch?v=PM2YKoW1fXU

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την κοινότητά μας στο facebook εδώ clicky tiles fb group και τη σελίδα μας εδώ clicky tiles gr fb page. Εκεί θα δείτε βιντεο σαν το παρακάτω .. :



Αν θέλετε να δείτε να διαθέσιμα πακέτα μας, μπορείτε να τα δείτε εδώ προσφορές clicky tiles

 another photo of our children playing clicky tiles 

ΥΓ: Ξεχάσαμε να πούμε το καλύτερο. Τα clicky tiles είναι πραγματικό παιχνίδι.. δηλαδή, το παίζεις.. συμμετέχεις, διασκεδάζεις, γελάς, συγκεντρώνεσαι, ευχαριστιέσαι..

Γειά σας,
Νίκος & Ράνια


Share this post



Newer Post →


Γράψτε σχόλιο

Τα σχόλια πρώτα εγκρίνονται από τον διαχειριστή και μετά δημοσιεύονται.