Γιατί στα Clicky Tiles ψηφίζουμε Ποιότητα – Clicky Tiles GR
Menu
Καλάθι 0

Γιατί στα Clicky Tiles ψηφίζουμε Ποιότητα

Post από Nikos Levogiannis στις

Στην Clicky Tiles έχουμε στοχεύσει στην πρωτοπορία στο δημιουργικό παιχνίδι και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.  Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2017, όταν και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το πρώτο σετ clicky tiles, το οποίο είχε πολύ θετική απήχηση στις ΗΠΑ.

Η ιδέα ξεκίνησε από τα παιδιά μας. Θέλαμε πάντα να κρατάμε τα παιδιά μας μακριά από τις οθόνες και τις παιχνιδομηχανές, πιστεύοντας ότι βλάπτουν και επιβραδύνουν τον εγκέφαλο ενός μικρού παιδιού, ο οποίος είναι εύπλαστος και απορροφά όλες τις νέες πληροφορίες σαν σφουγγάρι. Σκεπτόμενοι αρχικά τα δικά μας παιδιά, θέλαμε να δημιουργήσουμε  ένα παιχνίδι που να διευρύνει τους ορίζοντες τους.  Ένα παιχνίδι που να ενισχύει τη δημιουργικότητα τους, να τους κρατάει τη προσοχή και πάνω από όλα να τους δίνει άπειρες δυνατότητες παίζοντας το. Ἐτσι σκεφτήκαμε ένα παιχνίδι κατασκευών, διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Click, click, click… ο νέος ήχος της ευτυχίας. Η ιδέα της πολικότητας ήταν το κλειδί για αυτό το παιχνίδι. Από μόνη της λειτούργει εκπαιδευτικά για το παιδί, που κάνει χειροπιαστούς τους νόμους της φυσικής από μικρή ηλικία. Ἐτσι συνδυάσαμε την ἐλξη δύο κομματιών κατασκευής  clicky tiles με την επιτυχία! Στα παιδιά δημιουργείται το αίσθημα της ικανοποίησης όταν ενώνουν τα κομμάτια των clicky tiles και ο ήχος click, ενισχύει αυτήν την επιτυχία τους.

Η ιδέα ήταν εκεί άλλα στη πράξη, θέλαμε ένα παιχνίδι 100% ασφαλές για παιδιά από όλες τις ηλικίες. Για μήνες τεστάραμε διαφορετικά υλικά. Πήραμε δείγματα από αρκετά εργοστάσια μέχρι να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο υλικό από συμπαγές πλαστικό, που αν και είναι ακριβό (σχετικά με άλλα αντίστοιχα που χρησιμοποιούνται για κατασκευές), είναι πραγματικά άθραυστο! Δε μπορούσαμε να ρισκάρουμε κάτι τόσο σημαντικό όσο η ασφάλεια των παιδιών μας διαλέγοντας φτηνό υλικό για την κατασκευή του παιχνιδιού μας. Αυτή η απόφαση ανεβάζει το χρηματικό κόστος των clicky tiles αλλά μας προσφέρει ένα πραγματικά ποιοτικό παιχνίδι χωρίς να βάζει σε κίνδυνο την ακεραιότητα ειδικά των πιο μικρών μας φίλων!

Από το 2017, είχαμε πολλές πωλήσεις clicky tiles. Δεν υπήρξε πότε περιστατικό που να έσπασε έστω και ένα κομμάτι clicky tiles! Από τη μεριά μας προσπαθήσαμε να σπάσουμε ένα κομμάτι clicky με διάφορους τρόπους. Αυτό που καταφέραμε είναι να σπάσουμε άλλα αντικείμενα χρησιμοποιώντας τα clicky tiles, όπως μία 42’’ τηλεόραση….!!! (ο μικρότερος γιός μας - μας πρσέφερε έργο δηλαδή)

 

Στην clicky tiles ψηφίζουμε την δημιουργικότητα, την ποιότητα και την ασφάλεια των παιδιών μας, προσφέροντας ένα πρωτοποριακό παιχνίδι για παιδιά (και όχι μόνο) με σκοπό να τα βοηθήσουμε να μάθουν να αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή της έντονης αποχαύνωσης μπροστά σε μια οθόνη, μέσα στην οποία μεγαλώνουν.


Share this post



← Older Post Newer Post →


Γράψτε σχόλιο

Τα σχόλια πρώτα εγκρίνονται από τον διαχειριστή και μετά δημοσιεύονται.