Πως σας Στέλνουμε τα Clicky Tiles; – Clicky Tiles GR
Menu
Καλάθι 0

Πως σας Στέλνουμε τα Clicky Tiles;

Post από Nikos Levogiannis στις

Το δέμα σας πακετάρεται στην αποθήκη Logistics με την οποία συνεργαζόμαστε, και η οποία βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Για την αποστολή του πακέτου σας στο σπίτι σας συνεργαζόμαστε με 3 γνωστές εταιρίες κουριερ: ΕΛΤΑ Courier, Γενική Ταχυδρομική ή ACS. Επιλέγετε την εταιρία που προτιμάτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η παράδοση συνήθως γίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της αποστολής, ανάλογα με το courier που επιλέξατε. (αυτή την περίοδο έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις, αλλά δεν μπορούμε να προτείνουμε κάποιο courier ως πιο αποτελεσματικό)

Η τιμή των μεταφορικών υπολογίζεται ανάλογα με τις διαστάσεις και το βάρος του δέματος και την εταιρία courier που επιλέγετε Εμείς μεταφέρουμε ένα ποσοστό του ποσού που μας χρεώνει η κάθε εταιρία και θα παρατηρήσετε διαφορά στις τιμές των μεταφορικών για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δυστυχώς δεν είμαστε μια πολυεθνική ή μεγάλη εταιρεία για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε καλύτερες τιμές στα μεταφορικά. Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ..


Share this post



← Older Post


Γράψτε σχόλιο

Τα σχόλια πρώτα εγκρίνονται από τον διαχειριστή και μετά δημοσιεύονται.