Σχετικά με εμάς – Clicky Tiles GR
Menu
Καλάθι 0

Σχετικά με εμάς

Πάντα παλεύαμε να κάνουμε ο,τι μπορούσαμε καλύτερο για τα 4 παιδια μας, όπως κάνουν όλοι οι γονείς άλλωστε. Αφήνοντας την επιτυχημένη επιχείρησή μας για να μετακομίσουμε στην εξοχή, μειώσαμε τις ανάγκες και τις δραστηριότητές μας στο ελάχιστο με αποτέλεσμα να αναδυθεί το πάθος μας να προσφέρουμε με αγάπη και σε άλλες οικογένειες παιχνίδια που άξιζαν τον κόπο για όλους.

Έχουμε βλέψεις και για άλλα παιχνίδια, αλλά ξεκινήσαμε με τα clicky tiles γιατί μας προκάλεσαν τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό. 

Πρόκειται για ενα παιχνίδι που απασχολεί τα παιδιά -και τους μεγάλους- για πολλή ώρα. Ελευθερώνει τη φαντασία τους και τους προσφέρει ανείπωτη ικανοποίηση με την ταχύτητα των κατασκευών που επιτρέπει.

Είναι πολυ ενδιαφέρον για μας να βλέπουμε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους ενσωματώνουν τις ιστορίες τους και συχνά τα αλλα τους παιχνίδια στα clicky tiles.

Ενδιαφερόμαστε πρωτίστως για πιο φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν τοσο δυνατό, που μας γοήτευσε να ξεκινήσουμε με αυτό.

Δώσαμε μεγάλη προσοχή και ψάξαμε καιρό και κάναμε πολλές αλλαγές για να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Τα  clicky tiles θεωρούμε ότι δρουν θεραπευτικά για όλους και ιδίως για παιδιά στο φάσμα καθώς και όσα αντιμετωπιζουν μεγάλες ψυχικές προκλήσεις. Το στηρίζουμε αυτό σε έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με την επίδραση των μαγνητών, συνδυαστικά με τα τουβλάκια. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ:
Βρείτε μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook μας 
ή επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: clickytilesgr@gmail.com  

Εγγραφείτε στην αναπτυσσόμενη κοινότητα του Facebook!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας!