Προ-παραγγελίες : Αποκτήστε τα νέα μας σετ σε χαμηλότερες τιμές! – Clicky Tiles GR
Menu
Καλάθι 0

Προ-παραγγελίες : Αποκτήστε τα νέα μας σετ σε χαμηλότερες τιμές!

Post από Nikos Levogiannis στις


Στον ιστοτόπο μας θα βρείτε καινούρια set clicky tiles όπως το πρωτοποριακό set clicky tiles – Αυτοκινητόδρομος και τώρα έχετε τη δυνατότητα να τα προ-παραγγείλετε.

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά για τα νέα μας σετ με τους καινούργιους συνδυασμούς clicky tiles, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε παραγωγή και θα βρίσκονται στην Ελλάδα στα τέλη Μάιου.

Η προ-παραγγελία έχει σκοπό να σας εξασφαλίσει το καινούριο set που επιθυμείτε καθώς ο αριθμός κομματιών που αναμένουμε είναι συγκεκριμένος.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε λοιπόν από σήμερα να κάνετε κράτηση στα αγαπημένα μας set clicky tiles.



Κάνοντας προ-παραγγελία σε ορισμένα σετ, έχετε επίσης το προνόμιο της πολύ χαμηλότερης τιμής αγοράς καθώς χρησιμοποιούμε τα χρήματα αυτά για να προχωρήσει η νέα παραγωγή που θα παραλάβετε.

Συνήθως η έκπτωση είναι μικρότερη στα νέα μας σετ - δηλαδή όταν γίνεται η πρώτη παραγωγή του παιχνιδιού. Κάτι που ισχύει στην περίπτωση του Αυτοκινητόδρομου.

Περίοδο παραλαβής για το κάθε παιχνίδι - σετ που είναι σε προπαραγγελία βλέπετε στην σελίδα του συγκεκριμένου προϊόντος.

Tα κουπόνια επιπλέον έκπτωσης, δεν ισχύουν για τις προπαραγγελίες, καθώς τα χρήματα που λαμβάνουμε χρηματοδοτούν την παραγωγή των σετ των οποίων πωλούνται.

Τέλος, οι προ-παραγγελίες ισχύουν μόνο αν η πληρωμή γίνει μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς, και ισχύουν από τη στιγμή της πληρωμής και μετά.

Το σημαντικό είναι ότι σε περίπτωση που περισσέψουν κάποια κομμάτια στο stock μας μετά τη λήξη των προ-παραγγελιών, η τιμή στο site μας θα επανέλθει στο φυσιολογικό επίπεδο. Οπότε σε κάθε περίπτωση είστε κερδισμένοι γιατί θα παραλάβετε ένα διαχρονικό παιχνίδι σε πολύ καλύτερη τιμή και εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε τη δημιουργία κάποιου νέου σετ για να παιζουν τα παιδιά μας.

Για να δείτε τα σετ που μπορείτε να αποκτήσετε με προπαραγγελία (ο Αυτοκινητόδρομος είναι ένα από αυτά) πατήστε εδώ ::

Συλλογή για προ παραγγελίες


Share this post



← Older Post Newer Post →


Γράψτε σχόλιο

Τα σχόλια πρώτα εγκρίνονται από τον διαχειριστή και μετά δημοσιεύονται.